Vinacoteca

VINACOTECA
Valncia, 595
08026 Barcelona
T 932 325 835. F 932 320 715
barcelona@vilaviniteca.cat

Obert de dilluns a dissabte de 9:00 a 14:30 hores i de 16:30 a 20:30 hores.


View Larger Map


CALENDARI DE TASTOS

TAST EE.UU
Dia: Dilluns, 15 de febrer del 2016
Hora: 20:30 a 22:30 hores
Dirigit per: Carlos Persini, sommelier de Vinacoteca

Estats Units és un dels països amb major avenç tecnològic pel que fa a l’elaboració de vins. Els seus vins, de gran estructura i elegància, reflecteixen el terrer del Nou Món, on Califòrnia amb Napa Valley és la zona més representativa i de major producció del país. La diversitat de paisatges, terrers i climes brinda una àmplia gamma de vins on les varietats principals són la cabernet i la zinfandel, juntament amb la merlot, la syrah i la pinot noir.

Es tastaran:
Mondavi Private Selection Zinfandel 2013 (Califòrnia), Domaine Drouhin Oregon Pinor Noir Laurène 2011 (Oregon), Andrew Hill, Ciel du cheval 2007 (Washington), Shafer Merlot 2012 (Napa Valley, Califòrnia), Philip Togni Cabernet Sauvignon 2005 (Napa Valley, Califòrnia), Diamond Creek Volcanic Hill 2011 (Napa Valley, Califòrnia) i Araujo Altagracia 2010 (Napa Valley, Califòrnia)

Lloc: Vinacoteca, Carrer València 595. 
Preu: 50,00€

RÀPIDA INTRODUCCIÓ AL TAST DE VINS
Dia: Dilluns, 7 de març del 2016
Hora: 20:30 a 22:30 hores
Dirigit per: Carlos Persini, sommelier de Vinacoteca



Un curs accelerat per adquirir les primeres nocions de l'apassionant món del vi. Quatre pinzellades sobre vinificació, conservació, varietats i tast. Les copes, la conservació i la temperatura de servei.

Es tastaran:
Cía. Telmo Rodríguez Basa 2015 (D.O. Rueda), Pardas Xarel·lo 2011 (D.O. Penedès), Aire Brut Nature 2011 (D.O. Cava), Rovellats Masia S. XV Brut Nature Gran Reserva 2005 (D.O. Cava), El Hombre Bala 2013 (D.O. Vinos de Madrid), Allende 2009 (D.O.Ca. Rioja), Mas Doix Salanques 2012 (D.O.Q Priorat)

Lloc: Vinacoteca. Carrer València, 595
Preu: 39,00€
Oferim un descompte del 50% sobre el preu a joves entre 18 i 29 anys.

TAST LANGUEDOC-ROUSILLON

Dia: Dilluns, 21 de març del 2016
Hora: 20:30 a 22:30 hores
Dirigit per: Carlos Persini, sommelier de Vinacoteca

A Languedoc-Rousillon, regió situada al sud de França i caracteritzada pel seu clima mediterrani, s’elaboren negres, blancs, rosats i dolços de gran qualitat. La seva fama i renom ha renascut a les darreres dècades gràcies a la feina de molts joves viticultors, que fan que, actualment, sigui probablement la regió vinícola més dinàmica del país. En aquest tast, tindrem l’oportunitat de passejar per una de les vinyes més extenses i variades de França, i comprovar l’enorme versatilitat i qualitat dels seus vins.

Es tastaran:
Matassa blanc 2013, Marie et Frédéric Chauffray la Réserve d'o 2012, Clos Marie Pic Saint Loup Les Glorieuses 2004, Domaine Gauby Muntada 2009, Domaine de la Grange des Péres 2012, Domaine du Clos des Fées la Petite Sibérie 2010 i Léon Barral Faugères Valinière 2010 i Cazes Cuvèe Aimé 1976

Lloc: Vinacoteca, Carrer València 595.
Preu: 50,00€. 

INICIACIÓ AL TAST DE VINS
Dia: Dilluns i dimarts, 29 i 30 de març del 2016
Hora: 20:30 a 22:30 hores
Dirigit per: Marc Sucarratsi, sommelier de Vinacoteca

Una aproximació al món del vi. La història, la vinya, les zones vitivinícoles i les diferents elaboracions de negres, rosats, caves i champagnes. Experimentrem i descobrirem les aromes i els gustos que trobarem en els diferents tipus de vi.

Es tastaran:
Fenomenal Sauvignon Blanc 2014 (D.O. Rueda), Pazo Barrantes 2014 (D.O. Rías Baixas), Cérvoles Blanc 2013 (D.O. Costers del Segre), Bott-Geyl Gewürztraminer Les Éléments 2013 (A.O.C. Alsace), Juvé & Camps Reserva Brut Milesimé (D.O. Cava), Recaredo Brut de Brut Finca Serral del Vell Gran Reserva Brut Nature (D.O. Cava), Roger Coulon Brut Blanc de Noirs Millésime 2007 (A.O.C. Champagne), Pardas Rosat Sumoll 2014 (D.O. Penedès), Miraval Rosé 2014 (A.O.C. Provence), Abel Mendoza Jarrarte Joven 2015 (D.O.Ca. Rioja), Cara Nord 2014 (D.O. Conca de Barberà), Viña San Roman 2012 (D.O. Toro), La Locomotora Gran Reserva 2004 (D.O.Ca Rioja), Corullon 2013 (D.O. Bierzo).

Lloc: Vinacoteca, Carrer València 595. 
Preu: 79,00€

TAST CAVES DE LLARGA CRIANÇA
Dia: Dilluns, 11 d’abril del 2016
Hora: 20:30 a 22:30 hores
Dirigit per: Carlos Persini, sommelier de Vinacoteca

En els darrers anys, el cava ha experimentat un gran salt qualitatiu. S’aposta per una viticultura i vinificació de qualitat, i per criances cada vegada més llargues, de fins més de 10 anys, amb resultats que parlen per sí mateixos. S’ha perdut la por a la comparació amb Champagne i el cava es reivindica per fi com el que és: el gran escumós mediterrani. D’altra banda, la història del cava es remunta al segle XIX, coincidint amb l’esplendor de la viticultura catalana. En aquesta tast aprofundirem sobre els seus orígens, els mètodes de producció, les diferències de terra, les varietats, de raïm utilitzades i els processos de fermentació, a més de conèixer les passes per a tastar correctament un cava tenint en compte les seves aromes, estructura i sabor, i les diferències amb el champagne. Una oportunitat per gaudir amb alguns dels productes més destacats del panorama actual del cava.

Es tastaran:
Llopart Ex Vite Brut, Freixenet Casa Sala Gran Reserva Brut Nature 2006, Mestres Mas Via Gran Reserva Brut 2000, Gramona Enoteca Brut 2000, Recaredo Turó d’en Mota 2003, Loxarel Gran Reserva Brut Nature 2002 i Juvé & Camps La Capella Gran Reserva Brut Nature 2005,

Lloc: Vinacoteca, Carrer València 595. 
Preu: 45,00€

RÀPIDA INTRODUCCIÓ AL TAST DE VINS
Dia: Dilluns, 18 d'abril del 2016
Hora: 20:30 a 22:30 hores
Dirigit per: Carlos Persini, sommelier de Vinacoteca



Un curs accelerat per adquirir les primeres nocions de l'apassionant món del vi. Quatre pinzellades sobre vinificació, conservació, varietats i tast. Les copes, la conservació i la temperatura de servei.

Es tastaran:
Cía. Telmo Rodríguez Basa 2015 (D.O. Rueda), Pardas Xarel·lo 2011 (D.O. Penedès), Aire Brut Nature 2011 (D.O. Cava), Rovellats Masia S. XV Brut Nature Gran Reserva 2005 (D.O. Cava), El Hombre Bala 2013 (D.O. Vinos de Madrid), Allende 2009 (D.O.Ca. Rioja), Mas Doix Salanques 2012 (D.O.Q Priorat)

Lloc: Vinacoteca. Carrer València, 595
Preu: 39,00€
Oferim un descompte del 50% sobre el preu a joves entre 18 i 29 anys.

ELS SECRETS DEL GINTÒNIC
Dia:
Dissabte, 14 de maig del 2016
Hora: 20:30 a 22:30 hores
Dirigit per: Daniel Senserrich

Com s’elabora una ginebra? Què botànicos es fan servir? Què és una London Dry Gin? Com preparar el millor gin-tònic? Tipus i estils de ginebres, tòniques, gel, llimona… Tot el que volies saber i més sobre el món del gin-tònic de la mà d’un expert barman que resoldrà tots els teus dubtes.

Preu: 25,00€
Lloc: Vinacoteca, Carrer València 595.

 


OFERTES TOT L'ANY A

Visítanos en Facebook--Síguenos en Twitter

Outletdevinos.com



DEGUSTACIONS GRATUÏTES

Tots els dimecres de 17:00 a 20:30 hores
i els dissabtes de 11:00 a 14:30 hores
(llevat d'algunes excepcions i que tindrà mateix horari de tarda) podreu venir a conèixer i degustar gratuïtament.

DEGUSTACIONS PREVISTES

Dimecres, 10 de febrer del 2016:
Pittacum Mencía 2010 (Bierzo)

Dissabte, 13 de febrer del 2016:
Mengoba Flor de Brezo 2013 (Bierzo)

 


Dimecres, 17 de febrer del 2016
Kreydenweiss Clos du Val d'Eléon 2014 (Alsàcia, França)

Dissabte, 20 de febrer del 2016:
Le Vignoble du Rêveur Vibrations 2013 (Alsàcia, França)

Dimecres, 24 de febrer:
Marcel Deiss Pinot Noir Burlenberg "La Colline Brûlée" 2008 (Alsàcia, França)

Dissabte, 27 de febrer:
Bott-Geyl Pinot d'Alsace Métiss 2012 (Alsàcia, França)